top of page
Foto 1.webp

WarathaiMissie en Visie

In het hartje Haacht  kan je lekker Thais bestellen om mee te nemen. De kok Warapong biedt u - samen met Jimmy - de heerlijke Thaise keuken aan, naar de traditionele recepten van Thailand. Het staat dan ook garant dat u de lekkerste Thaise gerechten en hapjes zult meekrijgen, allemaal bereid met dagverse producten.

Samen kiezen ze resoluut voor eenvoudige maar kwalitatieve gerechten die boordevol smaak zitten. Warapong en Jimmy willen hun passie voor eten, sfeer en warmte in een totale beleving gieten, om u zo een ervaring te bezorgen die u zal koesteren, en Thailand in huis zal brengen.

De chef groeide op in Thailand en heeft de brandende ambitie om ook buiten zijn landsgrenzen mensen te laten genieten van de traditionele Thaise keuken. Hiervoor kiezen ze dagelijks ook voor de hoogste en de meets kwalitatieve producten.

(Her)beleef Thailand !

Home: Welkom

Thaïse keuken

De Thaise keuken is - in tegenstelling tot wat veel mensen buiten Thailand denken - niet homogeen. Thailand is met een oppervlakte van 513.115 km² en met ongeveer 40 verschillende volkeren zo gediversifieerd, dat de Thaise keuken zeer divers is en gebruikmaakt van een grote verscheidenheid aan ingrediënten, kruiden en specerijen.

 

Kenmerkend voor de verschillende Thaise keukens is dat deze zich schikken rondom het gebruik van rijst (Thai: khao) als basisvoedsel. De volkeren in Centraal-Thailand en Zuid-Thailand gebruiken nu voornamelijk een geurige, semidroge en langkorrelige rijst, khao hom malie (letterlijk: "naar jasmijn geurende rijst") genoemd, met een lichte jasmijngeur. De volkeren in het noorden en noordoosten van Thailand gebruiken traditioneel khao niao (kleefrijst of sticky rijst). Bij Warathaï biedt men standaard jasmijnrijst aan, sticky rijst kan u extra bestellen.

Foto 2.webp
Foto 3.webp

Menukaart & allergenen

Al de gerechten kan je op aanvraag laten aanpassen, zowel pikant - minder of meer -  alsook het aanpassen van bepaalde ingrediënten. 

Bij elk gerecht kan je ook de allergenen terugvinden, de volledige info over de allergenen kan je op hun website raadplegen.

Bestellen kan ook heel snel en gemakkelijk via onze website, zowel op desktop als mobiel.

Heb je toch nog twijfels of vragen, neem dan zeker even contact op met hen. 


 

Praktische informatie

Adres

Werchtersesteenweg 53

3150 Haacht
 

Contact

+32 470 17 70 14
info@wara
thai.be
 

Openingsuren
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:00
Vrijdag: 17:00 - 21:00
Zaterdag: 17:00 - 21:00
Zondag: 17:00 - 21:00

 

bottom of page